Hem

Bygdemuseet Ornö Sockenstuga

Bli stödmedlem och ta del av ett attraktivt erbjudande

 

Många av er som besöker den här sidan är redan medlemmar i föreningen Bygdemuséet Ornö Sockenstuga. Nu vill vi bjuda in till en mer aktiv form av medlemskap för dig som vill delta i våra aktiviteter och ge en pengagåva. Det kan innebära att du skriver i tidningen Höskaret eller arbetar med våra utställningar 2019. Att vara en “vanlig” medlem är gratis. Som stödmedlem betalar du 1 000 kronor för 2019. Pengarna går direkt in i verksamheten och du har själv möjlighet att vara med och påverka hur de ska användas. En bonus du får som stödmedlem är gratis inträde till museét hela 2019. Vi bjuder också på en välkomstbonus i form av några av de nya skrifter som föreningen utgivit.

 

 

Arbeta aktivt med viktiga frågor 2019

 

Som stödmedlem får du alltså inte bara höra talas om, utan du kan också delta aktivt i projekt som Rädda Huvudskär. Du kommer även att bjudas in till föreningens alla möten. Det är en stor bonus för dig med känsla för vår gemensamma hembygd. Och även en bonus för oss som redan arbetar med de här frågorna, vi vill gärna bli fler! Som medlem kommer du dessutom att kunna få en del erbjudanden som vi hoppas att du ska komma att uppskatta.

 

Det enda du behöver göra för att bli stödmedlem och få din bonus är att meddela det till oss på nätet så skickar vi mer information till din e-postadress.

© Copyright 2014. Ornö Museum. All Rights Reserved.